Iskanje po kataloški ali OEM številki:

KAKO KUPOVATI V NAŠI SPLETNI TRGOVINI

Preden začnete z iskanjem avtodelov za svoje vozilo, morate poznati tehnične karaktertistike vozila. Vse podatke, ki jih potrebujete, da poiščete ustrezne avtodele lahko poiščete v svojem prometnem dovoljenju. Na spodnjih slikah je primer prometnega dovoljenja in podatkov, ki so potrebni pri iskanju avtodelov.:

V spletni trgovini z avtodeli Avtocona lahko ustrezen avtodel poiščete na naslednje načine:

 

  1. Iskalnik glede na tip vozila
  2. Iskalnik po kataloški številki avtodela
  3. Iskanje s pomočjo katalogov
  4. Univerzalne kategorije
  5. Povpraševanje
     

 

1. Iskalnik glede na tip vozila

 

Posamezene avtodele lahko poiščete s pomočjo iskalnika glede na tip vozila, ki ga imate. Pri tem je potrebno poznati naslednje podatke vozila : ZNAMKA, MODEL, LETNIK, PROSTORNINA, TIP MOTORJA, OBLIKO KAROSERIJE.

V isklnem postopku je potrebno izbrati vse navedene podatke. Po končani izbiri se vam bo odprlo okno s kategorijami avtodelov za vaše vozilo.

 

2. Iskalnik po kataloški številki avtodela

V kolikor poznate kataloško številko avtodela, jo enostavno vpišite v iskalnik po kataloški številki.

 

3. Iskanje s pomočjo katalogov

Na naši spletni strani lahko na podstrani Katalogi najdete seznam katalogov blagovnih znamk, ki jih najdete v našem prodajnem programu. V katalogu lahko poiščete kataloško številko avtodela in le to nato vpišete v iskalnik po kataloški številki.

 

4. Univerzalne kategorije

V univerzalnih kategorijah lahko najdete avtodele in pripomočke za avtomobile, ki so univerzalni in ustrezajo na mnogo različnih vozil. V tej rubriki lahko torej najdete motorna olja, akumulatorje, dodatno opremo, avtoakustiko,...


Copyright © 2013 - 2017 Avtocona d.o.o. Vse pravice pridržane. Tehnična realizacija: Alinet.