OBVESTILO: Od 20.7.2018 do 23.7.2018 ne bomo dosegljivi na telefon. Za vse informacije obrnite na mail: info@avtocona.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
  Iskanje po kataloški ali OEM številki:

KJE SMO IN KAKO DO NAS

Za lažjo orientacijo kje nas najdete vam spodaj prikazujemo zemljevid. Da pa nas boste našli še toliko bolj enostavno vam prav tako pripisujemo opis same poti.

Po Avtocesti v smeri iz Ljubljane proti Domžžalam izberete izvoz LITIJA, ŠŠENTJAKOB, DOL PRI LJUBLJANI. Ko zapustite avtocesto na izvozu zavijete proti smeri Litije oziroma Dol pri Ljubljani. Pot nadaljujete po glavni cesti (Zasavska cesta) še približno 5 kilometrov. Ko boste na levi strani zagledali OMV bencinsko črpalko, pred njo zavijete levo. Takoj, ko zavijete levo se na prvem križžišču, ki je oddaljen cca 10 metrov, odločite za edino možžnost in sicer zavoj desno (če zavijete prej se odločite zapeljati na bencinsko črpalko). Pot nadaljujete nato le šše naravnost in sicer okvirno 1000 metrov mimo naselja - na koncu naselja boste na levi strani opazili delavnico kjer se nahaja Avtocona d.o.o..

Naslov: Podgora pri dolskem 30

Zemljevid in pot do AVTOCONE:


Copyright © 2013 - 2017 Avtocona d.o.o. Vse pravice pridržane. Tehnična realizacija: Alinet.