BLAGOVNE ZNAMKE

AET ponuja široko paleto ogrevalnih svečk za skoraj vsa vozila na diesel pogon. Svečke so visoke kakovosti, saj so izdelane po najvišjih standardih, ki veljajo v avtomobilski industriji.
 
Podjetje ATE velja za svetovno priznano podjetje v avtomobilski industriji. ATE podjetje je specializirano na področju proizvodnje rezervnih delov zavornih sistemov. Zavorne obloge oziroma ploščice Ate pa veljajo za ene najbolj vzdržljivih in kakovostnih. V prodajnem programu www.avtocona.si vam ponujamo poleg drugih blagovnih znamk zavornih ploščic tudi zavorne ploščice ATE. Ate tesno sodeluje z nekaterimi proizvajalci vozil pri prvi vgradnji, med drugim sodelujejo tudi pri razvoju zavornih sistemov za "dirkaške" namene.
 
Autopulley je Nizoemsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo jermenic. Na tem področju sodelujejo tudi z nekaterimi proizvajalci vozil pri prvi vgradnji. Njihove jermenice so kakovostne kar dokazujejo tudi s ISO standardi, ki jih imajo.  
 
Banner je Avstrijska blagovna znamka na področju akumulatorjev. Svojo prepoznavnost med drugim dokazuje na področju sodelovanja s priznanimi proizvajalci vozil kot so Audi, BMW, VW, Chrysler in MAN. Med drugim nosijo različna priznanja in certifikate kakovosti kot so ISO 9001 in ISO/TS 16949. Med drugim najdete v naši trgovini akumulatorje za motorna kolesa, osebna vozila ter tovorna vozila in delovni stroji. Svojo kakovost akumulatorjev dokazujejo tudi z garancijo za vsak produkt.
 
»Quality made in Germany« je spremno besedilo podjetja BBT, ki se ukvarja s proizvodnjo avto delov in rezervnih delov za vozila. Njihovi produkti so: Vžigalni kabli, rotorji, vžigalne tuljave, električne črpalke goriva, senzorji zraka, ostali senzorji. Kljub »Nemški« blagovni znamki pa se le to ne odraža tudi pri cenah saj so na področju omenjenih produktov cenovno konkurenčni. Tako kot večina nemških priznanih podjetij na področju proizvodnje avto-delov tudi BBT deluje pri proizvodnji prve vgradnje nekaterih delov.
 
Ventili izpuha, Ventil sesalca, Zavorni in ostali kabli so le eni izmed produktov blagovne znamke C.EFFE, ki jih najdete v našem prodajnem programu. Enostavna aplikacija iskanja ustreznega produkta vam bo pomagala pri iskanju ustreznega produkta. Povezavo do spletnega kataloga pa lahko najdete v rubriki spletni katalogi.
 

Comline je Angleško podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo filtrov za vozila (zračni, oljni, bencinski, kabinski in drugi filtri). Na trgu so prisotni že več kot 20 let. Poleg kakovosti je njihov odsev zelo viden tudi na konkurenčnih cenah. Prav tako podjetje proizvaja tudi druge dele za vozila kot so zavorni sistemi, menjalniki, deli motorja ipd. V naši trgovini si lahko ogledate pestro ponudbo različnih filtrov blagovne znamke Comline za vsa vozila.

 

Vsem poznana blagovna znamka DENSO deluje v več kot 35 državah s 120,000 zaposlenimi je ena izmed vodilnih dobaviteljev in proizvajalcev avto-delov ter rezervnih delov za vozila. DENSO blagovna znamka proizvaja dele za vozila tudi v namen prve vgradnje. Ogrevalne in vžigalne svečke, brisalci, metlice brisalcev in še mnogo drugih produktov vam je na voljo v naši spletni trgovini. Prav tako je omenjena blagovna znamka zelo priznana in poznana na področju proizvodnje hladilnikov vozil oziroma kompresorjev ter kondenzatorjev.

 
Podjetje Dolz ima več kot 75 let izkušenj s proizvodnjo vodnih črpalk za vozila kar je tudi njihova specializacija. Vpeljan imajo TQM model poslovanja, ki zagotavlja preverjanje kakovosti na vseh področjih poslovanja vse od proizvodnje do prodaje. So certificirani tudi na področju ISO standardov, ki zagotavlja kakovost proizvodov. Enostavno poiščite ustrezno vodno črpalko za vaše vozilo s pomočjo online kataloga - povezavo do le tega najdete v rubriki spletni katalogi.
 


 


EXIDE ima zgodovino več kot 120 let na področju proizvodnje baterij oziroma akumulatorjev. Gre za svetovno priznano blagovno znamko, ki deluje v skoraj vseh državah sveta. Exide blagovna znamka je znana ne le po svoji kakovosti ampak po dostopnih in konkurenčnih cenah akumulatorjev. Celotno zbirko akumulatorjev v našem prodajnem programu si lahko ogledate v rubriki Avtoelektrika-Akumulatorji.


 


Certifikat ISO 9001, ISO/TS 16949 potrjujejo kakovost proizvodov blagovne znamke Facet. Podjetje je aktivno od leta 1946 predvsem pa je specializirano za proizvodnjo delov za vozila na področju upravljanja motorja ter upravljanja temperature. Glavni produkti so vžigalne tuljave, senzorji vžiga, senzorji temperature, stikala in ostali produkti na področju delov avtoelektrike. Blagovna znamka prihaja iz Italije in je na področju avtomobilizma oziroma rezervnih delov s področja avtoelektrike eno najbolj priznanih.

 Blagovna znamka Champion je podružnica korporacije FEDERAL MOGUL. Blagovna znamka Champion je že več kot 100 let ena izmed vodilnih in spoštovanih blagovnih znamk na področju različnih rezervnih delov. Med drugimi rezervnimi deli je Champion priznana blagovna znamka na področju: Brisalcev in metlic brisalcev, vžigalne svečke in filtri. Na spletni strani www.avtocona.si vam ponujamo pestro ponudbo metlic brisalcev, gumic brisalcev ter ogrevalnih in vžigalnih svečk.
 


Gates blagovna znamka je znana po proizvodnji  jermenskih prenosov za osebna in tovorna vozila. V svojem asortimanu nudijo kakovost originalnih izdelkov za drugo vgradnjo, od mikro jermenov, zobatih jermenov, napenjalcev, cevi za skoraj vsa vozila.
 


 

 

Eden izmed največjih proizvajalcev rezervnih delov za vozila na področju krmiljenja. GKN zaposluje preko 20.000 ljudi v več kot 40 poslovalnicah preko 20 držav, ki sodelujejo s partnerji po vsem svetu. Na spletni trgovini www.avtocona.si vam ponujamo homokinetične zglobe blagovne znamke GKN po konkurenčnih cenah. HKZ – Homo kinetični zglobi proizvajalca GKN so eni izmed najbolj kakovostnih kar priča tudi njihovo sodelovanje pri prvi vgradnji in ISO standardih. Prav tako vam ponujamo zunanje in notranje manšete ter servo črpalke proizvajalca GKN.
 


 

GSP je kot proizvajalec homokinetičnih zglobov in pogonskih gredi za osebna vozila na svetovnem trgu prisoten že več kot 20 let. Paleta izdelkov obsega več kot 4000 proizvodov. Letna proizvodna zmogljivost je 5 milijonov homokinetičnih zglobov in 2,5 milijona pogonskih gredi. GSP v vseh procesih uporablja napredne mednarodne sisteme vodenja kakovosti in izpolnjujej visoke standarde mednarodne avtomobilske industrije.

 


 

 

Podjetje Gufero je poznano po cenovno dostopnih artiklih. Njihova proizvodnja obsega različna področja produktov iz segmenta Avtomobilske industrije. Med drugimi produkti so znani predvsem na področju proizvodnje cevi, objemk, oljnih tesnil in še mnogo drugega.
 


 

Tudi priznana blagovna znamka žarnic Hella ne manjka v našem prodajnem programu. Žarnice Hella slovijo po svoji vzdržljivosti tako pri ekstremnih nizkih kot visokih temperaturah. Znana pa je tudi njihova linija žarnic Long-life. Ne spreglejte celotne ponudbe žarnic v našem prodajnem programu. Ponujamo vam vse tipe žarnic za različne tipe vozil.

 


Svetovno priznano podjetje na področju proizvodnje Vodnih pump oziroma črpalk, kompletov jermenic, ki med drugim v svoji proizvodnji liniji nosi tudi produkte IPD blagovne znamke. Gre za Nemško podjetje s certifikati produktov visoke kakovosti, ki sodeluje z avtomobilsko industrijo tudi pri prvi vgradnji. V našem prodajnem programu vam ponujamo velik nabor garnitur jermenic in vodnih črpalk proizvajalca Hepu. Njihova kakovost pa se kaže tako v garanciji kot zaupanje proizvajalcev vozil saj Hepu deluje tudi pri razvoju produktov prve vgradnje.

 


 

 

AET je slovensko podjetje iz Tolmina, ki spada pod skupino Hidria. V naši spletni trgovini lahko najdete ELEKTROMAGNETNE VENTILE in OGREVALNE SVEČKE tega slovenskega proizvajalca.

 


 

 

Impergom podjetje je na svojem področju proizvodnje aktivno vse od leta 1976. Podjetje pokriva velik del rezervnih delov za vozila tako na področju zavornega sistema, hlajenja, motornih delov, menjalnika ipd.V naši trgovini si lahko od proizvajalca Impergom ogledate nekatere sledeče artikle s področji: Čepov, nosilcev motorja, nosilcev menjalnika, ekspanizjske posode, cevi, jermenice ter ostali gumijasti produkti. Impergom je na področju proizvodne avtodelov eno izmed svetovno bolj priznanih. Prav tako omogočajo enostavno iskanje preko kataloga, ki je objavljen na njihovi spletni strani.

 


 

 

Nemško podjetje IPD zagotavlja visoko kakovostne, zanesljive in cenovno ugodne produkte oziroma rezervne dele za vozila. Med drugim ima podjetje pod okriljem tudi skupino HEPU, ki je specializirana na področju proizvodnje vodnih črpalk za vozila. IPD v svojem asortimanu tako ponuja: Manšete, Ležaje koles in druge ležaje, jermenice, Končnike, natezalce in napenjalce, ter druge rezervne dele kot so manšete kompleti jermenic, črpalk vode in podobno. Blagovna znamka tesno sodeluje pri prvi vgradnji oziroma proizvodnji delov za prvo vgradnji.

 


 

O enem najbolj priznanih in znanih podjetji v Sloveniji ni potrebno obširno pisati. V našem prodajnem programu poleg tujih blagovnih znamk ponujamo tudi produkte s področja Avtoelektrike Slovenskega proizvajalca ISKRA.

 


 

 

Klaxcar je svetovno priznano podjetje na področju proizvodnje žarnic. Podjetje prihaja iz Francije. Njihova prepoznavnost se kaže v tesnem sodelovanju pri prvi vgradnji z različnimi proizvajalci vozil. Klaxcar žarnice so znane po svoji vzdržljivosti v svojem repertoarju pa imajo pravzaprav vse žarnice, ki jih zahtevajo novodobna in starodobna vozila.

 


V svojem asortimanu nudijo široko paleto pogonskih sklopov za tovorna in osebna vozila. Desetletja tehničnih in praktičnih izkušenj na področju proizvodnje in trženja rezervnih delov za tovorna in osebna vozila, je bilo odlično izhodišče za ustanovitev podjetja KM Auto Technik leta 1988 . Paleta izdelkov za osebna vozila obsega več kot 200 garnitur sklopk in 350 delov za skoraj 4.000 evropskih modelov vozil in več kot 200 garnitur sklopk in 550 različnih delov za tovorna vozila.

 


 

 

Blagovna znamka Lemforder je poznana vsakemu mehaniku oziroma proizvajalcu vozil. Gre za svetovno priznano blagovno znamko na področju proizvodnje rezervnih delov za vozila. Njihova kvaliteta se kaže pri številnih sodelovanjih z znamkami vozil pri prvi vgradnji. Specializirani so predvsem na področju proizvodnje delov podvozja kot so vilice, končniki, puše, stabilizatorji in podobno. Lemforder sodi v sam vrh kakovosti proizvodne avtodelov.

 


 

 

Blagovna znamka LUK prihaja iz Nemčije. Njihova specializacija je izdelava sklopk za vsa motorna vozila. Poleg sklopk je podjetje specializirano tudi na področju proizvodnje delov menjalnika. V spletni trgovini avtocona vam med drugimi proizvajalci sklopk ponujamo tudi LUK sklopke za vsa različna vozila. Enostavno poiščite ustrezno sklopko za vaše vozilo proizvajalca s pomočjo kataloga, ki je objavljen v meniju spletnih katalogov.

 


 

 

 

Glavni namen sistema žarilne svečke je, da ogreje valje motorja, in tako izboljša  oziroma omogoči hladni zagona motorja. Motorcraft svečke zagotavljajo optimalno, dolgotrajno zmogljivost in so originalni proizvod, ki jih vgrajuje podjetje Ford v svoja vozila..

 


 

Žarnice sodijo v področje »potrošnega materiala« saj le te na vozilih menjamo dokaj pogosto. Spletna trgovina Avtocona je osredotočena na prodajo kakovostnih avtodelov in rezervnih delov za vozila. Tudi na področju žarnic v našem prodajnem programu ponujamo le priznane blagovne znamke in sicer lahko v našem programu najdete sledeče blagovne znamke žarnic: HELLA in NARVA.

 


 

 

Še eno svetovno priznano Nemško podjetje na področju proizvodnje rezervnih delov za vozila. V potrditev kakovosti ima podjetje različne certifikate kot so ISO, TUV, TECDOC, GVA,PARTSLIFE. Na spletni trgovini Avtocona vam ponujamo pestro izbiro delov blagovne znamke Optimal med drugim lahko najdete: Ležaje koles, polosovine, končnike, vilice, Stabilizatorje, Deli podvozja, ABS senzorji, Gumjasti artikli (gumice amortizerjev, stabilizatorjev,..), končniki volana, ležaji natezalca, puše, spone volana, ipd. S pomočjo online kataloga na katerega se morate registrirati poiščite ustrezen del. Optimal sodeluje prav tako na področju proizvodnje prve vgradnje.

 


Optipower podjetje se ukvarja s proizvodnjo različnih črpalk povezanih tako z vozili kot proizvodnjo črpalk za ostala področja. Med drugimi so priznani na področju proizvodnje električnih črpalk goriva za večino blagovnih znamk vozil.

 


 

POWERTEC – specializirana blagovna znamka na področju vžigalnih kablov. V našem prodajnem programu vam ponujamo zelo širok nabor vžigalnih kablov za vsa vozila. Preverite kateri vžigalni kabli ustrezajo vašemu vozilu s pomočjo kataloga POWERTEC, ki se nahaja v rubriki spletni katalogi.

 


 

V svoji široki paleti izdelkov nudijo dele podvozja vozil, kot so: končniki volana, zglobi vilic, spone volana, vilice, ležaji kolesa, nosilci motorja in druge  proizvode, ki spadajo v to skupino. Njihov cilj je  zagotoviti proizvode za prenos moči, na ravni kakovosti vodilnih podjetji v avtomobilski industriji po konkurenčni ceni.

 


 

 

Najhitreje rastoče podjetje na področju proizvodnje po prodaje avtomobilskih delov na področju Evrope. QH sodi v skupino Klarius. Priznana Angleška blagovna znamka s svojo kakovostjo pridobiva zaupanja mnogih proizvajalcev, prodajalcev in serviserjev na področju avtomobilske industrije. Slovijo po kakovostnih produktih na področju amortizerjev, sklopk, vztrajnikov, jermen, jermenic, cilindrov in ostalih delov za vsa vozila. Glede na njihovo prepoznavnost se tudi priznani proizvajalci vozil odločajo za sodelovanje pri prvi vgradnji rezervnih delov. Vsi produkti pa imajo ustrezen certifikat, potrdila in garancijo.Na spletni strani QH se le registrirajte za online katalog - registracija je brezplačna in vam omogoča enostavno iskanje ustreznega rezervnega dela za vaše vozilo.

 Verjetno eno najbolj priznanih proizvajalcev na področju sklopk in blažilnih sistemov na svetu.V našem prodajnem programu vam ponujamo sklopke blagovne znamke SACHS za vsa vozila. Sachs podjetje ima vrsto certifikatov, ki potrjujejo njihovo kakovost prav tako pa se podjetje pojavlja na vrsto avtomobilističnih športnih prireditvah. Sachs sklopke so znane tudi po tem, da jih nekateri večji avtomobilski proizvajalci uporabljajo pri prvi vgradnji. V podmeniju spletnih katalogov najdite ustrezen katalog Sachs blagovne znamke in poiščite ustrezno sklopko po najnižjih cenah v naši trgovini.

 


 

 


Podjetje SKF je prav tako proizvodno podjetje katerih specializacija je proizvodnja ležajev za vozila. Prav tako njihova proizvodnja vključuje izdelavo hidravličnih črpalk ter ostalih produktov, ki so povezani z avtomobilizmom. Kakovost SKF blagovne znamke dokazujejo različni svetovno priznani certifikati, ki jih ima to podjetje.

 


 

 

Svetovno priznano podjetje na področju proizvodnje avtodelov, ki sodeluje tudi z nekaterimi proizvajalci vozil pri proizvodnji delov za prvo vgradnjo. Podjetje ima certifikat ISO 9001 glavna vizija njihovega razvoja pa je proizvodnja kakovostnih delov. Strankam omogočajo enostavno iskanje produktov preko kataloga, ki ga najdete na njihovi spletni strani. Tudi blagovna znamka Topran prihaja iz Nemčije. Sodelujejo s Tec-doc podjetjem in imajo samo iskanje na svoji spletni strani omogočeno s to aplikacijo.

 


 

 

Podjetje UBD prihaja iz Švedske, specializirani pa so na področju izdelav servo črpalk in zavornih klešč. Podjetje na področju izdelave rezervnih delov za vozila deluje že vse od leta 1970. Njihovo kakovost in znanje pa podpira mnogo vodilnih blagovnih znamk vozil. Pohvalijo se lahko z referencami proizvajalcev kot so Audi, VW, Vauxhall, Opel, Volvo, Scania, Seat, Škoda, Jaguar, Saab.

 


 

 

»Unior d.d. je med največjimi in izvozno najpomembnejšimi slovenskimi podjetji. S svojimi programi je družba zavezana visoki kakovosti, doseganju visoke stopnje izkoriščenosti svojih zmogljivosti, povečevanju produktivnosti in doseganju optimalne dobičkonosnosti (Vir: www.unior.si)« Tudi v naši trgovini vam ponujamo pestro izbiro orodij UNIOR tako za področje servisa kot področje osebne uporabe. V naši spletni trgovini boste našli osnovna orodja kot so Izvijači, Klešče, nastavki kot tudi produkte namenjene mehanikom kot so centrirniki sklopk, klešče za oljni filter, ipd.

 


 

 

Francosko podjetje z 80 let zgodovine izdelave Termostatov pove dovolj o podjetju Vernet, ki je specializirano na področju že omenjene proizvodnje. Ohišja termostatov, regulatorji, termostati, drugi elementi termostatov vse to je specializacija podjetja Vernet. Gre za mednarodno podjetje, ki deluje oziroma je prisotno skoraj v vseh državah sveta. Prioriteta podjetja Vernet je zagotavljanje kakovostnih produktov po dostopnih cenah. Njihov sloves se kaže tudi v sodelovanju pri proizvodnji delov za prvo vgradnjo.

 


 

 

 

Victor Reinz – Nemško podjetje je eno najbolj priznanih podjetji na področju proizvodnje tesnil. Podjetje tesno sodeluje z večjimi proizvajalci pri proizvodnji različnih tesnil za vozila pri prvi vgradnji. Na trgu so prisotni že več kot 80 let. Reference podjetja: Alfa-Lancia, Audi, BMW, DAF, Ferrari, Fiat, John Deere, Renault, VW, Volvo in še mnogo drugih. Delujejo v več kot 120 državah. Kakovost ISO, DIN, DQLA, OHSAS, AK! V naši spletni trgovini lahko najdete sledeče produkte blagovne znamke Victor Reinz: Tesnila glave, Oljna tesnila, Tesnila ventilov, Tesnila glave garnitura, univerzalne tesnilne mase, tesnila izpuha, tesnila pokrovov, vijaki glave motorja in še mnogo drugega.

 


 

WD-40 je ime blagovne znamke razpršila s posebno sestavo, in je zasnovan tako, da podmazuje in izpodriva vodo. Leta 1953 ga je razvilo podjetje Rocket Chemical, v San Diegu v Kaliforniji, katerega ustanovitelj je Norm Larsen.  WD-40, skrajšano ime za »formula izpodriva vode 40« (Water Displacement, 40th formula),  je bil prvotno zasnovan tako, da izpodriva vodo in preprečuje korozijo, kasneje pa je bilo ugotovljeno, da je uporaben tudi za druge namene mazanja in zaščito pred vlago in drugimi vplivi.
WD-40 Specialist™ je nova profesionalna linija izdelkov legendarne blagovne znamke WD-40™. Izdelki so zasnovani tako, da omogočajo reševanje še posebej zahtevnih opravil mazanja, zaščite,  odvijačenja, odstranjevanja rje…

 


 

 

V našem prodajnem programu vam ponujamo tudi veliko izbiro motornih olj ter ostalih tekočin za vaša vozila (zimax, antifriz, wd-40, odmrzovalci stekel, ipd). V našem prodajnem programu najdete motorna olja kot so; Valvoline, Selenia, Rowe, Castrol, Mobil, Elf, Total, Aral, Motorna olja BMW, GM-Opel, Shell. Poleg motornih olj , odmrzovalcev ter antifriza pa v našem prodajnem programu najdete tudi pestro izbiro sledečih tekočin: WD-40, zavorne tekočine, paste za roke, destilirana voda, mast za zavore. Prav tako vam ponujamo vrsto pripomočkov na področju avto-kozmetike in sicer čistilne spreje, čistila, maziva, šampone, dišave in vse kar še sodi v skupino avto-kozmetike

Copyright © 2013 - 2022 Avtocona d.o.o. Vse pravice pridržane. Tehnična realizacija: Alinet.