KAKO KUPOVATI V NAŠI SPLETNI TRGOVINI

Preden začnete z oddajo povpraševanja avtodelov za svoje vozilo, morate poznati tehnične karaktertistike vozila. Vse podatke, ki jih potrebujete, da poiščete ustrezne avtodele lahko poiščete v svojem prometnem dovoljenju. Na spodnjih slikah je primer prometnega dovoljenja in podatkov, ki so potrebni pri iskanju avtodelov.:

 

 

1. Izbira vozila

Na prvi strani oz. zavihku (avtodeli) izberete željeno vozilo. Obvezno potrebujete sledeče podatke o vozilu:  ZNAMKA VOZILA, LETNIK VOZILA, MODEL VOZILA, OBLIKA GORIVA, PROSTORNINA MOTORJA, MOČ MOTORJA, TIP MOTORJA

 

2. Izbira kategorij

Izberete glavno kategorijo, nato podkategorije v kolikor obstajajo.

 

3. Vnos količine izbranega artikla

Vnesete količino artiklov za katere oddajate povpraševanje.

 

4. Opombe, navodila oz. komentar

V okence Opombe, navodila oz. komentar pa vpišete vaše želje glede artikla po katerem sprašujete. Primer: kataloška številka artikla, željena blagovna znamka artikla, ime ali naziv artikla...

 

5. Zaključi povpraševanje / Zamenjaj vozilo / Izbriši celotno povpraševanje

 

Ob zaključku lahko izberete: zaključek povpraševanja (postopek vas vodi k oddaji podatkov - postopek 6), zamenjaj vozilo (izberete drugo vozilo in nadaljujete povpraševanje - vrnitev na postopek 1), izbriši celotno povpraševanje (izbriše vse artikle po katerih ste želeli oddati povpraševanje)

 

6. Kontaktni podatki, način plačila, dostava oz. prevzem

Vnos kontaktnih podatkov, podatkov za dostavo in način plačila v primeru, da se odločite za nakup po pridobljeni ponudbi. 

 

7. Ponudba

Po oddanem povpraševanju vam bomo sestavili ponudbo za izbrane artikle in vam jo posredovali na mail. Po potrditvi ponudbe pa vam izbrane artikle pošljemo oz. pripravimo na prevzem. 

Copyright © 2013 - 2022 Avtocona d.o.o. Vse pravice pridržane. Tehnična realizacija: Alinet.